marți, 12 iunie 2012

"From Shadow to Light" - a doua reuniune de proiect în Marea Britanie

Patria bătrânului Shakespeare ne-a primit cu brațele deschise în perioada 5 – 11 martie 2012. In această săptămână delegația școlii “Ion Pop Reteganul” Sâncel, formată din 2 cadre didactice: coordonator proiect Lenuța Bloj, profesor limba engleză Alina Orășan și 2 eleve din clasa a VII-a: Iulia Şchiau și Casiana Zubașcu, a luat parte la cea de-a doua reuniune de proiect din cadrul parteneriatului multilateral “From Shadow to Light” finanțat cu sprijinul Comisiei Europene.
Lebăda de pe Avon”, sub denumirea căreia este cunoscut marele dramaturg englez, ne-a încântat simțurile și privirea: munca tuturor elevilor și a cadrelor didactice pe baza piesei “Furtuna” precum și vizita la Stratford-upon-Avon, locul său de naștere, ne-a oferit o părticică din mareția celui care “nu aparține unei epoci, ci tuturor vremurilor” (Ben Jonson).


Acest proiect a fost finanţat cu sprijinul Comisiei Europene. Acest material reflectă numai punctul de vedere al autorului şi Comisia nu este responsabilă pentru eventuala utilizare a informaţiilor pe care le conţine.
 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu