marți, 12 iunie 2012

"From Shadow to Light" - a treia reuniune de proiect în Slovacia


Luna mai a adus încă o reuniune de proiect din cadrul parteneriatului multilateral Comenius “From Shadow to Light”. A treia întâlnire a avut loc în perioada 20 – 26 mai când echipa școlii noastre alcătuită din: coordonator proiect Lenuța Bloj, director școală Carmen Gabriș, profesor limba română Ioana Cătăuță, profesor limba engleză Alina Orășan și 4 elevi din clasa a VI-a: Ioana Barna, Raluca Frățilă, Adrian Sălcudean și Marius Man, și-a reîntâlnit prietenii europeni în Slovacia.
Intreaga reuniune a avut la bază piesa de teatru care se va juca pe scena teatrului din Varșovia, Polonia în luna octombrie a acestui an. Partenerii slovaci au oferit sugestii, au punctate fiecare detaliu de la decor la tranziția între scene și totodată, ne-au pregătit ateliere de teatru, muzică, dans și artă. Spiritul artistic a atins apogeul în această săptămână minunată, petrecută alături de oameni talentați, deschiși și ospitalieri.


Acest proiect a fost finanţat cu sprijinul Comisiei Europene. Acest material reflectă numai punctul de vedere al autorului şi Comisia nu este responsabilă pentru eventuala utilizare a informaţiilor pe care le conţine.
 

Un comentariu:

  1. O saptamana plina de activitati, multa munca si multe noutati! O saptamana in care partenerii slovaci au demonstrat ospitalitate, prietenie si caldura.

    RăspundețiȘtergere